Sun S 5 Mini 36W LED /UV LÁMPA Fehér színben

6 000 Ft

2 készleten

Leírás

36w os, Led /UV LÁMPA Pink és színben. Szenzoros, dupla fényű, időzítős, LED kijelzos, Usb kábellal, amit 220-as Adapterrel tudsz használni.220-as csatlakozóval!

Spórolj időt és energiát géllakkos körömdíszítésed elkészítésével a legújabb LED technológia segítségével. A LED lámpák hihetlen nagy előnye a hagyományos UV lámpákkal szemben, hogy nem csak energiát tudsz velük megspórolni, de rendkívül drasztikusan lerövidül az UV fényre kötő géllakkok és műköröm alapanyagok kötési ideje.
A praktikusságban rejlik a legnagyobb vonzereje az UVLED lámpáknak. Bárki, bármikor, szinte bárhol könnyedén használni tudja a lámpát. Nem igényel nagy helyet és nagy erőforrást sem.
Csatlakoztasd a készülékkel kapott hálózati kábelt a lámpatesthez.
Helyezd a kívánt kezed a lámpa boltíve alá. A készülék tetején 4 gombot fogsz találni.
10s gomb: az UV LED lámpa 10 másodperc után automatikusan kikapcsol.
30s gomb: az UV LED lámpa 30 másodperc után automatikusan kikapcsol.
60s gomb: az UV LED lámpa 60 másodperc után automatikusan kikapcsol.
99s Low Heat Mode vagy ON/OFF gomb: az UV LED lámpa 99 másodpercen át világít, ám teljesítményét fokozatosan adja le. 0-30 másodpercig enyhe fokozaton köttet UV fényre kötő alapanyagokat, 31-60 másodpercig közepes fokozaton, 61 másodperctől pedig teljes teljesítményben világítanak az UV LED izzók. Ezt a funkciót a zselés műköröm használói fogják a legjobban élvezni, hiszen így kisebb égő érzést kelt a vendég vagy a felhasználó számára a kötő alapanyag.
Miután a kívánt kötési idő letelt az UV LED lámpád automatikusan kikapcsol, ekkor kiveheted a kezed és dolgozhatsz tovább vagy behelyezheted a következő kötésre váró körmöket.
Ez az UV LED lámpa minden műkörmös alapanyagot építő zseléket és színes zseléket is egyaránt megkötni! A biztos eredmény/kötés érdekében javasoljuk 2×60 másodpercig köttesd ezeket az anyagokat!
Érdemes az UV fényre kötő alapanyagaidat is a lámpa nyílásától kellő távolságra tartanod, hiszen azok akár rövididejű fény hatására is elkezhetenek a tégelyben kötni.
Az UV LED lámpa két részből áll és a talp egység könnyedén leválasztható a lámpatestről. Ez az UV LED lámpa takarítása céljából roppant hasznos. A lámpa pedig könnyedén újra összeilleszthető, hiszen apró mágnesek tartják össze a két egységet.