Bemutatkozás

Kedves Körmösök, Műköröm építők, otthoni gél lakkozók, egyszóval Minden szépülni vágyó Ismerősök, Ismerősök Ismerősei!
Jómagam 2005 – ben vizsgáztam a CRYSTAL Nails-nél, és azóta foglalkozom a műköröm építéssel. 3 éve azon gondolkoztam, hogy mélyebbre ások a szakma bugyraiban, mert iszonyú „drágának” tartottam egyes műkörmös termékcsalád termékeit! Nem akartam elhinni, hogy csak ilyen árakon lehet jó minőségű termékeket, lámpákat, gépeket vásárolni.
Hosszú kísérletezgetés (rendeltem külföldről jónak véleményezett termékeket) és 90%-ban bizony beigazolódott, hogy az ami olcsóbb, nem igaz hogy Rossz MINŐSÉG!! SŐT, RENGETEG műkörmös Webáruház árulja 3x, 4x, 5x annyiért, mint ami reális ár egy egy termékért!!
Nálam nincs kibúvó, ha tönkre megy a lámpa, a csiszoló gép, és (nem rendeltetės szerűen használtad, nem az adott műkörmös anyagokkal dolgozol csak stb…) kifogások!! 6 hónap teljes körű garanciával eladók újonnan a gépek, s ha valami nem stimmel, pl.: lassabban köt az anyag a lámpa alatt az előírtnál, kiégnek az égők, valamely funkció pl: Időzítő nem működik, nem indul el a gép, stb… Azonnal új termékre csere!!!
Nálam minden vevő jó szájízzel távozzon, ne érezze magát becsapva!
Egyszóval az én mottóm: Minőségi termékek, csere garancia 100%, mindez pénztárca barát áron!

Köszönöm szépen minden régi és új vásárlómnak, hogy megtisztel a bizalmával!
Szép napot kívánok mindenkinek! Üdv, Jutka Nails!